Nieuws

Nieuwsberichten door Pijntje


Uw praktijk op Pijntje.nl

2012-03-15 12:26:00
Uniek in Nederland adressenland! Pijntje biedt u de mogelijkheid geheel kostenloos zelf al uw gegevens te wijzigen en aan te vullen.
We hebben Pijntje nog eenvoudiger gemaakt! Meld u aan als arts en/of als instelling, en geef bijvoorbeeld aan de openingstijden van uw praktijk, of met hoeveel medisch specialisten u samen in de praktijk zit. U kunt ook uw collega's aanmelden als deze nog niet in de database voorkomen. Uw vermelding is gratis!

U kunt u een wachtwoord aanvragen door ons een e-mail te sturen of u aan te melden.


Beheer van meerdere adressen mogelijk

2007-12-16 04:21:32
Eindelijk is het zo ver. Op verzoek van ziekenhuizen, behandelcentra en andere die graag door een centraal punt de adressen laten beheren hebben wij deze optie bijgemaakt.
Tot op heden was het noodzakelijk voor iedere vermelding een apart wachtwoord te gebruiken om aanpassingen te kunnen doen. Dat is nu verleden tijd.

Heeft u meerdere vermeldingen met afzonderlijke wachtwoorden dan kunt u ons verzoeken deze samen te voegen.

Dit is slechts het begin van een reeks uitbreidingen en aanpassingen die we vanaf januari verder zullen uitrollen.


Pijntje.nl blijkt een succes!

2007-06-01 01:37:37
Pijntje blijkt een enorm succes!
In 2006 zijn we gestart met Pijntje.nl, een zoekmachine voor medisch- en medisch gerelateerde beroepen. Nu is het tijd voor een nieuwe versie, we zijn bezig met het werven van fondsen en het inventariseren van de wensen.

Uit onderzoek en statistiek is gebleken dat een zeer groot gedeelte van de gebruikers bestaat uit medewerkers van de medische diensten zelf die adressen zoeken van medici! Veel grote ziekenhuizen in Nederland gebruiken Pijntje.nl bijvoorbeeld dagelijks! Dit is totaal tegen onze verwachting in en wij hebben besloten hier op in te spelen.

In de nieuwe versie van Pijntje.nl komt naast tal van andere opties een directe koppeling met het BIG register van het ministerie. Iedereen met een geldig BIG nummer krijgt in de nieuwe versie de mogelijkheid met elkaar te communiceren via digitale weg.

Wij begrijpen dat uw email adres met zorg moet worden behandeld en hopen op deze wijze een drempel weg te nemen tussen medici en de onderlinge communicatie te verbeteren. Uiteraard kunt u zelf bepalen of u hieraan mee wilt werken of niet.

Heeft u een goed idee voor de nieuwe versie van Pijntje laat het ons zeker weten!

Vermelding op Pijntje is en blijft gratis! Ontwikkeling en hosting van de site zijn kosten-intensief. Tot nu toe is het project geheel gesponsored door Robota Softwarehouse (ontwikkeling en hosting), we zijn op zoek naar sponsors. Heeft u of uw bedrijf interesse neem contact met ons op.


Plaats uw praktijk op de kaart!

2006-08-06 01:44:29
Eindelijk is het zover, na veel suggesties over de exacte locatie op de kaart kunt u nu uw praktijk precies op de kaart plaatsen!
Wederom uniek in Nederland! Met één klik de perfecte locatie van uw praktijk op de kaart gezet!

Tot op heden bepaalde onze computers voor u de locatie op de kaart aan de hand van de postcode. Dit was niet precies genoeg en na klachten heeft het ontwikkelteam van Robota Softwarehouse (het bedrijf dat pijntje faciliteerd) ervoor gezorgt dat u voortaan zelf op de kaart kunt aangeven waar uw vestiging precies is!

Het werkt heel eenvoudig. U logt in op uw vermelding, kiest voor 'op de kaart'. Onze computer zal een suggestie doen aan de hand van de postcode en een kaart tonen. U klik op de kaart waar uw precies uw vestiging heeft en slaat de instellingen op. Voortaan komt uw adres met de perfecte locatie op!


Medische adressen op uw site!

2006-07-27 01:15:07
U kunt vanaf heden kostenloos zoekvensters op postcode of overzichten op uw eigen site plaatsen.
Doelstelling van pijntje is medische adressen zo bereikbaar mogelijk te maken; om dit te bereiken bieden wij nu de optie om pijntje op uw eigen website te intergreren.

Wij bieden u geheel kostenloos een ruime keuze aan standaard zoekvensters om op uw site te plaatsen en zelfs een compleet overzicht van adressen op postcode, direct zichtbaar op uw site.

Wanneer u inlogt op ons partner programma kunt u eenvoudig de html code die u nodig heeft kopiëeren en plakken in uw eigen html pagina.


Pijntje inventariseert

2006-05-21 23:39:08
Pijntje heeft besloten een overzicht te maken van alle medische adressen en informatie.
Sinds kort bestaat pijntje.nl Home voor de consument die alles in een keer wil vinden.

Op zoek naar het adres van een huisarts, wat een gedoe. Het duurde een kwartier voordat eindelijk het juiste was gevonden. Zo ontstond de wens om alle denkbare informatie over artsen, medisch specialisten, ziekenhuizen, (poli)klinieken, prive-klinieken en andere zorgaanbieders via een site aan te kunnen bieden. Een site met informatie over medische zaken en een goede verzameling adressen die door de mensen zelf kunnen worden aangepast en dus goed up-to-date blijven. Ondanks dat pijntje alles in het werkt stelt u zo goed mogelijk te informeren over contactgegevens van medische professionals kan het in spoedgevallen beter zijn dat u eerst belt met het landelijk alarmnummer 112