Pijntje partnerprogramma

Pijntje biedt niet alleen aan de individuele internetgebruiker zoek en vind gemak. Pijntje heeft ook voor u als professional tal van mogelijkheden om uw doelgroep effectiever te bedienen.

Klik hier als u wilt inloggen op het Pijntje partner programma.

Pijntje op uw website

Pijntje doet er alles aan om haar adressen zo compleet en actueel mogelijk te houden.

We bieden verschillende manieren om adressen weer te geven op uw site. Automatisch zoeken is gratis tot 500 zoekacties per dag.

Verwacht u meer requests of wilt u de gegevens via een XML request bij ons ophalen om in uw pagina te intergreren dan kunt u deelnemen aan ons premium programma.

Indien u partner van Pijntje wordt krijgt u van ons een login waarmee u de HTML van vele soorten zoekvensters en links met een klik kunt kopieŽren. Deelnemen is geheel gratis. Wij streven er naar u kwalitatief hoge content te bieden. Iedere deelnemer krijgt van ons een eigen login om zijn gegevens (volgens onze strenge normen) bij te werken indien nodig.

Hier ziet u enkele voorbeelden van zoekvensters zoals die bij u op de site zouden kunnen staan. Voor sommige voorbeelden is de postcode en beroepsgroep al ingevuld omdat hier wellicht de voorkeur aan geeft. U kunt dan direct de resultaten tonen zonder dat de gebruiker eerst een postcode of beroepsgroep moet invullen.

Fysiotherapeut nabij postcode 5648GA
Fysiotherapeut nabij postcode 1017KM


pijntje.nl Fysiotherapeut
Postcode:


Fysiotherapeut nodig?


Fysiotherapeut nodig?


Apotheek nodig?
Postcode:


Zoeken met pijntje.nl naar een
Rond postcode:


Pijntje voor medici

Als beroepsuitoefenaar uw eigen praktijkgegevens te beheren? Op deze manier blijft alle informatie over uw praktijk up to date. U kunt zelf op Pijntje gegevens over uw praktijk, adres en belangrijke mededelingen zo als vakantie en waarnemingen beheren. Om gebruik te kunnen maken van deze functie kunt u bij ons een paswoord aanvragen.

Pijntje voor het bedrijfsleven

Pijntje biedt het bedrijfsleven de mogelijkheid om een aantal standaard formulieren te plaatsen. Dergelijke formulieren kunnen Pijntje bezoekers gebruiken om met u in contact te treden. Deze formulieren voldoen uiteraard aan uw interne eisen en kunnen divers zijn. Denk hierbij aan standaard adreswijziginen, declaratieformulieren, etc. Pijntje stuurt alles digitaal door! Om te weten welke mogelijkheden Pijntje voor uw bedrijf heeft kunt u contact met Pijntje opnemen.

Pijntje en adverteren

Pijntje maakt altijd duidelijk onderscheidt tussen informatieve en commerciŽle links. Denk hier bij aan uw eigen logo wanneer uw bedrijf in de zoekresultaten getoond wordt. Uiteraard linken alle logoís direct door naar uw eigen website. Mocht u niet over een eigen logo beschikken dan kan Pijntje u hier mee helpen. Waneer u interesse heeft om samen met Pijntje uw bedrijf via een logo te promoten dan kunt u contact met pijnjte opnemen.

Heeft u interesse heeft om partner van Pijnje te worden?

Neem contact met ons op.